Skip to content

Kom morgen (donderdag) naar de verkiezingsmeeting van Rood!-Antwerpen!

woensdag 20 juni 2012

Morgen, donderdag 21 juni, organiseert Rood!-Antwerpen haar eerste verkiezingsmeeting in de Antwerpse Metropool.  Het zal er eentje zijn om niet gauw te vergeten!  Naast 7 mondige kandidaten die óók en vóóral politieke inhoud zullen brengen, luisteren we de avond op met 2 internationale sprekers.  Eén daarvan is Tony Mulhearn, over wie we al eerder bericht hebben in een artikel over zijn voorzitterschap van de Labour Party District Liverpool in de jaren ’80, en een artikel dat handelt over zijn recente deelname aan de burgemeesterverkiezingen in Liverpool.

Daarnaast zal Yorgos Karatsioumbanis van het Griekse Syriza het woord nemen.  Eerder kondigden we aan dat Nikos Chountis, Europees Parlementslid van Syriza zou spreken, maar die heeft zich vandaag laten verontschuldigen.  Yorgos zal hem echter met verve vervangen!  Yorgos werkt in Brussel voor de European Left Party en is lid van Syriza. De ELP maakt deel uit van de “Fractie van Europees Links” (GUE) in het Europees Parlement.

Op www.roodlinks.be (nationale website van Rood!) verscheen gisteren een analyse door Stephen Bouquin van de verkiezingen in Griekenland: “Griekenland: de Pyrrhus-overwinning van rechts”.

Op de pagina’s over de gemeenteraadsverkiezingen op antwerpen.roodlinks.be vind je voorstellingstekstjes terug van de kandidaten van Rood! in Antwerpen.  Als voorsmaakje op hun speeches van morgen!

Wil je deze unieke verkiezingsmeeting van Rood! Antwerpen niet missen?  Kom dan morgen (do 21/6) tegen 20u naar Elcker-Ik Centrum, Breughelstraat 31-33 in Antwerpen!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: