Skip to content

Last call – za 30 juni: BBQ + Rode Zangavond + Rode Fuif

dinsdag 26 juni 2012

Wie nog wil genieten van de gunstige voorverkoop tarieven voor de Barbecue + Rode Zangavond + Rode Fuif van Rood! en de Actief Linkse Studenten moet snel zijn!  Je kan nog inschrijven tot morgen, woensdag 27 juni 2012.

Over de weergoden hebben we geen controle uiteraard, maar voorlopig voorspelt het KMI bewolkt weer, met zonnige periode, zo nu en dan een bui maar overwegend droog.  En moest het toch regenen: we beschikken over voldoende infrastructuur om iedereen een droge zitplaats te bezorgen.

Naast de gezelligheid steun je met je aanwezigheid op deze namiddag en avond uiteraard de verkiezingscampagne van Rood!. Koken kost immers geld, aan verkiezingen deelnemen ook. Rood! is voor haar middelen afhankelijk van steunbijdragen van leden en sympathisanten.

Ook de voorbereidingen van de werking voor het volgende school- en academiejaar van de Actief Linkse Studenten/Scholieren krijgt hierdoor een financieel steuntje in de rug.

De BBQ start om 16u in Het Natuurvriendenhuis (Noordscheldeweg 2, Antwerpen Linkeroever. Gemakkelijk te bereiken met bus 36 en de fiets).  De Rode Zangavond start rond 20u a 20u30.

Je hoeft niet in te schrijven als je enkel naar de Rode Zangavond en/of de Fuif komt.

Klik door naar de praktische info over deze leuke namiddag en avond.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: