Skip to content

Voorstelling: Bob Picard

Bob Picard is 48 en staat met veel trots op plaats 47 van de Rood!-lijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen.

Bob woont in Merksem. Toen hij jaren geleden Erik De Bruyn ontmoette, was hij blij dat hij zijn economische en sociale visie, die hem nu  na aan het hart ligt, verder kon uitdiepen via politiek activisme.

Zijn keuze was snel gemaakt. Net na de oprichting heeft hij zijn hulp bij sp.a Rood aangeboden. Hij wilde, zoals velen toen in de beweging, alle democratische middelen aanwenden om van de sp.a opnieuw een socialistische partij te maken.. Toen dit niet lukte, is hij beginnen meewerken aan de uitbouw van Rood!

Bob is iemand die gelooft in een economie ten dienste van het volk. Coöperatieve zelfstandigen en kleine tot middelgrote kmo’s kunnen hiervan de ruggengraat vormen. Ons sociaal systeem moet voor iedereen toegankelijk zijn, vindt Bob. Elke vorm van profitariaat moet onmogelijk worden gemaakt via eerlijke fiscaliteit, sociale zekerheid en jobzekerheid.

Wat Bob betreft komt het er nu op aan om onze kandidaten op plaatsen één, twee en drie ten volle te ondersteunen en de lijstduwer een duwtje in de rug te geven. Zo zetten we Rood! op de kaart. Liefst met een of meerdere zetels tot gevolg!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: