Skip to content

Voorstelling: Willem Heylen

Willem Heylen is geboren in Bonheiden in 1967 en deed studies brood en banket en tuinbouw. Hij woont ondertussen reeds 25 jaar in Antwerpen.

Willem was gedurende acht jaar delegee voor het ABVV in de Beschutte Werkplaats De Brug in Mortsel. Hij doet vrijwilligerswerk in rusthuizen, o.a. in het woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Antwerpen, bij de Vereniging personen met een handicap (vfg), in dienstencentra voor senioren, o.a. in dienstencentrum De Meermin en in buurthuizen, o.a. in buurthuis Cortina. Hij is ook actief in het carnaval en is dit jaar verkozen tot Prins Carnaval Stad Antwerpen.

Willem stelt zich kandidaat bij Rood! omdat Rood! een partij is die de behoeften van het volk mee verdedigt. Rood! zal deze behoeften vertegenwoordigen op het sociale vlak en inzake gezondheid.

Hij ijvert voor een beter sociaal beleid voor senioren en anders validen, komt op voor meer rechten voor anders validen en strijdt voor meer openbaar vervoer en voor gratis openbaar vervoer. Hij vraagt meer respect voor het behoud van alle culturele feesten en ijvert voor een herwaardering van het carnaval in Antwerpen. Carnaval is immers het volksfeest bij uitstek.

Onze stad is niet te koop. Zij blijft van ons en van onze voorouders die ervoor gestreden hebben.

Contactgegevens:

Willem Heylen, willemheylen@gmail.com

gsm: 0496 93 54 27

www.roodlinks.be / antwerpen.roodlinks.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: